HomeMatrassenBodemsBoxspringsDekbeddenKussensToebehorenGroothandel Contact

 


HOME   I   GROOTHANDEL


Welkom op de website van Xlaap BV
 


Graag stellen we onszelf aan u voor. Xlaap BV is een leverancier van matrassen, bedbodems, ledikanten, boxsprings, dekbedden, kussens en toebehoren. We leveren aan detaillisten. Ons doel is kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. Onze prijsstelling is zo laag mogelijk, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Het familiebedrijf Xlaap BV is ontstaan uit een groep beddenspeciaalzaken met haar eerste voetstappen in 1958. Eerst fungeerden we als opslagplaats. Later bleek dat scherp en gezamenlijk inkopen een groot voordeel kon betekenen. Nu functioneert Xlaap BV als fabriek/groothandel met een gezond potentieel. Een eigen matrassen-, bedbodem-, boxspring-, dekbedden- en kussenlijn, een vooruitstrevende blik en vertrouwen in de toekomst.

Ook bieden we u pasklare oplossingen voor project-inrichting en custom made projecten. Graag doen we u een vrijblijvende offerte toekomen.
 
We leveren uitsluitend aan detaillisten en hebben respect voor ieders afzetgebied. Bent u beddenspecialist of detaillist in bedden en matrassen, dan nodigen wij u van harte uit om nader kennis te maken. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen. Wilt u een catalogus aanvragen, dan kunt u ons mailen.

Met vriendelijke groet,

Esther Ballast en Roland Gommers

Xlaap BV

Showroom en magazijn:
Kryptonstraat 20
6718 WR   Ede
T +31 (0)318 66 88 90
E info@xlaap.nl
W www.xlaap.nl

Postadres:
Sprengenberg 3
6718 DD   Ede

 
 


 

Xlaap BV. Showroom en magazijn: Kryptonstraat 20, 6718 WR, Ede,
T +31(0)318 66 88 90, E info@xlaap.nl.
Postadres: Sprengenberg 3, 6718 DD, Ede, Nederland.
Copyright 2016 Xlaap BV. All rights reserved.